Wouter Verkerk, auteur van het boek "Dit is mijn wijk niet...!"Dit is mijn wijk niet…! is een boekje met 93 eye-openers over gastvrijheid en horeca in 25 blogs van Wouter Verkerk.

In dit boekje een selectie uit de wekelijkse blogs waarin hij schrijft over kleine dingen die hem opvallen in het vak.

Over de auteur

Wouter Verkerk is een nieuwsgierig horecaman.

Wouter is trainer, adviseur en trendwatcher in horeca en gastvrijheid. Zijn bedrijf Verkerk Bartstra richt zich steeds meer op het bieden van totaaloplossingen voor horecabedrijven. Niet alleen een training, maar ook inspiratie, teambuilding, toetsing en borging van afspraken zijn onderdeel van de aanpak van Verkerk Bartstra.

“Hoe mensen het anderen naar de zin kunnen maken. Of juist niet”.

De manier waarop iemand zijn taak opvat. Heeft hij daar talent voor? En passie? Doe je iets voor een ander, of uiteindelijk alleen maar voor jezelf. De manier waarop ik naar horeca en dienstverlening kijk, heeft altijd iets te maken met gastheerschap. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik wil er over schrijven, over vertellen en vooral wil ik mensen helpen beter te worden in hun vak.

Door voor ze op zoek te gaan naar de lekkerste en beste producten. Door mensen te helpen vaardigheden te trainen zodat zij mensen nog beter kunnen verrassen. Door steeds in de gaten te houden wat echt is, en waarvoor je dat dan doet.

Titel

Dit is mijn wijk niet…!

ISBN

978-900-822199-0-6

Aantal pagina’s

80

Prijs

€ 9,95 per stuk. Bij bestelling van 1 boek wordt een bijdrage voor verzendkosten in rekening gebracht van € 2,95. Bij een bestelling vanaf 2 boeken is de verzending gratis.

Bestel je voor je hele team? Dat is voordeliger! Ieder 5e exemplaar brengen wij niet in rekening. Dus 5 is 4 en 10 is 8, etc! Vul het aantal in dat je nodig hebt en de korting wordt automatisch verwerkt.

De factuur wordt apart van de bestelling, per e-mail verstuurd.

Bestellingen

Boek bestellen

Ontwerp en uitvoering Boek

Haags Bureau

Website: www.haagsbureau.nl

Website

Perini Nero Media

Website: www.perininero.com